Illan värit taivaalla

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  HannaKoskinen 12 vuotta, 11 kuukautta sitten.
Tekijä
Risto Koivulaakso
Jäsen

"Sitä sun tätä"

exif | Aperture: f/11 | Camera: NIKON CORPORATION NIKON D300 | Exposure time: 1/500 | Focal length: 48 mm | ISO: 200 | White balance: 1

Nyt on Risto kuules ollut a) liian pitkä valotusaika b) laukaisemen ajastus ainakin 10 sekunnissa c) liian hidas kuvanottaja, kun on tuo lentokone lentänyt ulos kuvastacheeky Muuten kyllä kaunis maisemakuva.wink

Kiitos Hanna.smiley

Sinulla on kyllä maisemakuvaukselle silmää Risto. Laajakulmalla tietty kuvailet, vai??

Moi

Kuvaan Nikonin 18-200 ja Tokinan 11-16 laseilla.

Haaveissa on joku macro ja ehkä 70-300 lasi.

Mun haaveena ois joku kunnon laajakulma, ja hitusen tasokkaampi Sonyn kamera. Merkkiä en vaihda koska noi objektiivit on niin pirun kalliita. Canonia olen pyöritellyt, mutta en taida kannattaa…… Se on jännä miten nälkä kasvaa syödessäsmiley


CillaMaria
Jäsen

    Mikä Sony sulla on? Itelläni A230, eli ei mikään huippupeli, mutta menee näin ekaks järkkäriks. En myöskään omista muuta kun sen kittilinssin ja sillä yritän pärjätä kunnes saan ostettua fish eyen.


    CillaMaria
    Jäsen

      Tää on jo vanha kuva, viime syksyltä. Oli kaunis auringonlasku, pelto kuuran peitossa ja maa muutenkin kohmeessa. Seuraavana aamuna kun kattoi ikkunasta ulos, niin ensilumi oli satanut. Kuvanlaatu ei valitettavasti oo paras mahollinen kun ei ollu jalustaa mukana ja kamera ehti heilahtaa.

       

      Toinen kuva taas on tuoreempi, pari kuukautta sitten kuvattu mun silloisen kämpän parvekkeelta Espanjassa (sijainti oli 11. kerros). On kyllä niin kauhee ikävä sinne takas, varsinkin maisemien ja auringonlaskujen takia..frown Kuvassa näkyy muutamia pääskyjä, niillä tais olla kevätmuutto menossa kun talojen välissäkin niitä lenteli kymmenittäin ja meteli oli kun sademetsässä konsanaan smiley


      AnjaPuu Puu
      Jäsen

        Riston taivaassa pidän noista "enkelin siivistä" siinä lentokoneen vanan kohdalla. Eihän sillä väliä vaikka lentokone jo menikin kun enkeli on jättänyt siipensä siihen kuin valokuvaajalle tyrkylle, ei kun otat kuvan.

        Cillan viimeisetä kuvasta pidin kovasti. Siinä oli kaikki kohdallaan – värit, sommittelu yms. ja se antoi tilaa omille ajatuksille.

        Pidän näistä taivaan kuvista kun niissä on sitä väljyyttä.

        Mun rakas Sony on a350. Aikalailla ilmeiseti sama kun sulla, mut mulla on vaan vanhempaa mallia. Seuraava ostos on laajakulma, ja sit joskus fish eye…..

        Cillan alemmassa kuvassa on kyllä tosi upea taivas. Sais hienon julisteen siitä.

        You must be a subscriber to reply a topic